Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Akciós egynyári palánták

Már 119 Ft-tól
Oázis Egynyári pakkok

6 db-os egynyári pakk: 774 Ft 129 Ft/db (eredeti ára: 1020 Ft)
10 db-os egynyári pakk: 1190 Ft 119 Ft/db (eredeti ára: 1590 Ft)

Cserepes egynyárik tízesével

10 db. többféle egynyári virág 7x7 cm-es kockacserépben: 1290 Ft 119 Ft/db (eredeti ára: 1690 Ft)

Valami újat a ládába?

Tűző napot is kedvelők

A muskátli is a napos helyen virágzik a legszebben, ahol korábban muskátlit tartottunk ott a következő növények is jól érzik magukat:

 • Kerti verbéna (Verbena hibridek) Virágainak színskálája a fehértől a rózsaszínen és a piroson át egészen a kék és a sötétlila árnyalatokig terjed. Elterülő növények, csüngő szárúak, így kiválóan alkalmasak erkélyládákba és függőkosarakba. Napos helyeken júliustól októberig virágzik. Rendszeresen kell öntözni, de ne túl sok vízzel.
 • Bársonyvirág vagy büdöske (Tagetes patula, T. erecta) Fajtáiból mára már nagyon sokat nemesítettek. A választékban megtalálunk egyszerű és telt virágú, kis és nagyvirágú növényeket. A virág színe a narancssárga legtöbb árnyalatában megtalálható már. Létezik egyszínű és cirmos változata is. Mind virágágyban, mind kerti tálakban nagyon szépen díszít. Júniustól egészen a fagyokig virágzik.
 • Petúnia (Petunia) Tavasztól nyárig palántaként vagy akasztós cserépben vásárolható egynyári dísznövény. Csak virágzó méretben vásároljuk, megelőzve így a színekkel, virágmérettel kapcsolatos melléfogást (színe a fehértől a különböző cirmosokon keresztül a kékig változhat). A magas növésűek elé ültessünk csüngő (pendula) változatot. Imádja a rengeteg sok napfényt, de ne felejtsük el 2-3 naponta meglocsolni sem!

  Világos helyen virágzók

  Sokan azért kutatnak újabb növények után, mert a muskátlinak nem volt elég a fény. Az ilyen világos, de nem tűző napos helyekre, ezeket a növényeket tehetjük:

 • Kerti begónia (Begonia x semperflorens-cultorum) Folyamatosan virágzik májustól egészen az őszi fagyokig. Érdekes és sokszínű növény. A virága lehet fehér, rózsaszín vagy piros. 15-25 cm magas. Nagyon kedvelt növénye a virágágyaknak, számtalan helyen találkozhatunk vele. Rendszeresen kell öntözni, de a túlzott vízadagtól óvni kell a növényt. Kiültetést tekintve napos helyen virágzik a legszebben. Hogy szép maradjon érdemes az elnyílt virágokat kicsípni.
 • Pompás záporvirág (Gazania rigens) Ezüstös leveleivel még virág nélkül is díszít. Amikor pedig megjelennek rajta narancs és citromsárga virágai az egyik leghangsúlyosabb növénye lehet a balkonoknak. Ne öntözzük túl, főleg virágait óvjuk meg a közvetlen víztől.
 • Farkasfog (Bidens) Erőteljes növekedésű, dúsan elágazó balkonnövény. Álló és futó változata egyaránt ismert, sokan egymás mellé ültetik a két fajtát. Ha jól érzi magát fáradhatatlanul hozza élénksárga virágait egész nyáron. Szélnek, esőnek, az időjárás viszontagságainak kitűnően ellenáll.  Borítsunk virágba mindent! Különleges balkonládák a Webáruházban!
 • Megjelent: 2017. március 01. 03:36
  • • •

  Termékajánló:

  Oázis Muskátli és balkonnövény föld

  10 liter: 399 Ft 40 Ft/liter (eredeti ára: 550 Ft)
  20 liter: 599 Ft 30 Ft/liter (eredeti ára: 790 Ft)
  50 liter: 1190 Ft 24 Ft/liter (eredeti ára: 1590 Ft)

  Laza szerkezetű, természetes termesztő közeg. Különösen ajánlott a balkonnövényeknek, hiszen nagyobb pufferképessége, jobb vízhatása, megemelt tápanyagtartalma fontos a dús virágzás eléréséhez. 2-3 kisebb balkonládához elegendő a kisebb kiszerelés, de nagyobb ágyásokba és növénytartókba a nagyobbik kiszerelés is kevés lehet.

  Megvásárolom a webáruházban...

  Oázis Muskátli és balkonnövény tápoldat

  500 ml: 499 Ft 998 Ft/liter (eredeti ára: 690 Ft)
  1000 ml: 729 Ft 729 Ft/liter (eredeti ára: 990 Ft)

  Ahhoz, hogy a balkonládákba kiültetett növények százával hozzák virágjaikat, érdemes megfelelő segítséggel ellátni őket. A tápoldat mikroelem tartalma gátolja a hiánybetegségek kialakulását, virágzásindító és fokozó hatású. A kétféle kiszerelés lehetővé teszi, hogy eldöntsük, mennyi palántát is szeretnénk bevirágoztatni, hiszen az 1000 milliliteres kiszerelés akár egy egészen hosszú kerítésnyi szakaszra elég akár két nyáron át.

  Megvásárolom a webáruházban...

  Oázis Muskátli és balkonnövény táprúd

  30 darab: 349 Ft 12 Ft/darab (eredeti ára: 490 Ft)

  Elősegíti a lassú, hosszú időn át tartó tápanyagfelvételt, a megnövelt nitrogéntartalomnak köszönhetően a növények erőteljesebben növekednek.

  Megvásárolom a webáruházban...

  Oázis Muskátli pakk

  6 db-os álló muskátli pakk: 1194 Ft 199 Ft/db (eredeti ára: 1554 Ft)

  6 db-os félfutó muskátli pakk: 1194 Ft 199 Ft/db (eredeti ára: 1554 Ft)

  Oázis Muskátli pakk

  10 db-os futó muskátli pakk: 1290 Ft 129 Ft/db (eredeti ára: 1690 Ft)

  Oázis Balkon és muskátli trágya

  1 kg: 995 Ft 995 Ft/kg (eredeti ára: 1390 Ft)

  Felhasználható balkonnövények és muskátlifélék számára balkonládába és ágyásokba. Nitrogéntartalma segíti a növények növekedését, foszfor és káliumtartalma pedig erős gyökérzetet és tartós virágzást biztosít.

  NPK 12-6-5 (+5 MgO) EK kevert műtrágya, klórszegény

  Megvásárolom a webáruházban...

  Prémium muskátli és balkon föld

  25 liter: 1190 Ft 48 Ft/liter (eredeti ára: 1590 Ft)
  40 liter: 1690 Ft 42 Ft/liter (eredeti ára: 2190 Ft)

  Az Oázis Prémium muskátli és balkon föld, a tápanyagban gazdag humuszos föld mellett egyéb kiegészítőket is tartalmaz. A kókuszrost amellett, hogy igen könnyű, rengeteg vizet tud megkötni és tárolni, amíg a gyökereknek arra szüksége nem lesz. Hasonló célt szolgál a kertészeti perlit és a sphagnum moha tőzeg is, melyek ugyanakkor szellőssé, a levegő számára jól átjárhatóvá teszik az ültetőközeget, ami az egészséges gyökérfejlődéshez elengedhetetlen. Prémium földjeink emellett extra tápanyagot, granulált szarvasmarhatrágyát is tartalmaznak.

  • • •
  További akcióink
  Mi lesz a növényeiddel nyaralás alatt.
  Virulnak, automata öntözőm van.
  Rokon, barát, szomszéd segít be a locsolásban.
  Mindent alaposan eláztatok, árnyékba viszek, takarok, stb.
  Majd meglátjuk...
  Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
  Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
  Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
   
  [ még ]

  Itt a nyári Oázis Magazin!

  Ingyenes elvihető áruházainkból.

  [ bővebben ]

  Virággal egy mosolyért

  2017. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágok lepik el az országot. A hazai kertészetek és virágboltosok virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

  [ bővebben ]

  30. hét

  Egész évi kertészkedésünk eredményei ebben az időszakban válnak leginkább láthatóvá kiskertünkben, viszont egy vérbeli kertész legnagyobb öröme mi más lenne, mint egy új növény, egy új élet létrehozása, melyre az egyik legalkalmasabb időszak július vége és augusztus első fele. Mindehhez természetesen hozzájárulnak a szomszédoktól, barátoktól, vagy külföldi nyaralásunk során zsákmányolt zsákmányolt ...

  [ bővebben ]

  Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
  Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
  Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.