Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Vendégkönyv

Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban. A lila keretes mezők kitöltése kötelező. A biztonsági kódot kérjük másolja a kód melletti mezőbe.
Név  
E-mail cím  
Tárgy  
Szöveg  
Biztonsági kód  
 
Hozzászólások
Jó napot mindenkinek, Eladj egy vesét. Megmenteni az életet és pénzt keresni, Am doctor hanadex veseápolás szakember Szeretné eladni a vesét, hogy megmentsen egy életet? Keres egy lehetőséget arra, hogy jó áron eladja a vesét, hogy fizethesse az adósságát? Egy lehetőség arra, hogy eladja a vese 600.000 dollár és annál nagyobb értéket. Minden érdekelt donornak fel kell vennie a kapcsolatot csapatunkkal. További információk e-mailen keresztül: hanandexspecialist@gmail.com Vagy mi az app +2348166843941 Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mert biztosan megbizonyosodunk arról, hogy velünk együtt dolgozunk, Hogy élvezze a velünk való üzleti tevékenységet. E-mail: hanandexspecialist@gmail.com Üdvözlettel
#8614   drhanadex   2017-07-27 00:46:19
Mangrove
Kedves Marcell! A növény sajnos nem él meg idehaza, nem is forgalmazzuk.
#8613   Oázis Kertészet   2017-07-24 11:47:37
balkoneper
Kedves Györgyné! Igen, ez esetben érdemes a hosszú indákat nem engedni 40-50 centinél hosszabbra nőni, és a termést folyamatosan szedni a tőhöz közelebbi részekről.
#8612   Oázis Kertészet   2017-07-24 11:45:59
bonsai
Kedves Panka! A crassula elég jól tűri a szárazságot, inkább épp ellenkezőleg a túlöntözéssel szokott probléma lenni. Ha az elhalt ágai elfonnyadtak, elpuhultak, az is inkább erre utal. A növény rengeteg nedvességet tárol a leveleiben, ágaiban, így két öntözés között a föld tetejét nyugodtan hagyhatjuk kiszáradni.
#8611   Oázis Kertészet   2017-07-24 11:42:45
Mangrove
Udvozletem. Erdeklodnek hogy lehet e kapni onoknel barmilyen mangrove csemetet? Valaszukat elore is koszonom!
#8610   Marcell Szenasi   2017-07-22 15:35:51
Balkoneper
Köszönöm a válaszukat. "Ezeken a részeken terem a növény? Virágzik folyamatosan csak a gyümölcsök nem fejlődnek ki? Ez esetben elképzelhető, hogy tápanyag utánpótlásra lenne szüksége." Válaszom:Az indákon nem terem, nem is virágzik, csak hajt. Csak a cserépben nőnek újabb virágok és ezeken terem. A nagy hőség előtt szép nagy szemek termettek. Naponta öntözöm, hetente 1x teszek a locsoló vízbe az Önöknél vásárolt Vitaflóra eperre tápoldatot.A tavaszi ültetéskor a cserepekbe "Beeren granulátumot" raktam. Az indákkal nem tudom, hogy mit csináljak.Vágjam le? Attól tartok, csak nő,nő és elszívja a táplálékot a tövektől.Folyamatosan jönnek a tőnél új virágok és azok teremnek dió nagyságúakat.
#8609   Hurton Györgyné   2017-07-22 13:52:17
bonsai
Jó napot kívánok! Tavasszal vettem egy crassula bonsait. Egészen idáig szépen hajtott, néhány hete elkezdte hullatni a leveleit, és pár napja észrevettem, hogy vannak olyan ágai, amelyek tönkrementek elszáradtak , elfonnyadtak. Ne tudom, mi lehet a probléma, mert rendszeresen öntöztem és mindig figyeltem, hogy nedves legyen a földje. Mi történhetett vele? Van még esélyem a megmentésére? Nem szeretném , ha a maradék része is tönkremenne. Előre is köszönöm a segítséget.
#8608   Panka   2017-07-21 14:37:16
sárkányfa
Kedves Moncsi! A dracéna viszonylag könnyen gyökeret ereszt, ha a levágott hajtást vízbe állítjuk, így ez jó megoldás lehet. A növényért amúgy sokat nem tehetünk, fontos, hogy mérsékeljük a vízadagot, de ne hagyjuk a nyári nagy melegben kiszáradni.
#8607   Oázis Kertészet   2017-07-20 22:35:30
sárkányfa
Jo napot. A munkatarsamtol mentettem ki egy sarkanyfat, agyonlocsolták,a törzsen a háncs es a belseje között levegö van. a törzsböl 3 ag nyult felfele.Egy ágon van csak pár levél,de az sem az egeszsegesebb szinu.zoldes sargas..átultettem nem adtam neki vizet, levágtam a masik 2 agat,ott vettem eszre hogy a ág belseje olyan mintha szivacsos lenne.. a harmadik ágon azt latom szeretne élni mert probal levelet hozni.a törzs nem puha csak itt ott, a gyökeret atultetes elott átmostam az állott földtöl, de nem lattam rajta rothadas jeleit. kerdesem az lenne mit tegyek hogy megmentsem?szeretném helyrehozni.. vagy nem e tudnám ujra gyökereztetni?mi az esely rá hogy sikerul?
#8606   moncsi   2017-07-20 14:24:01
Yucca elephantipes
Kedves Angi! A túlöntözésnek hasonló jelei vannak, azonban olyankor barnul is az elpuhult szár. Ha így történt, azt jobb inkább levágni, és vízbe állítva újragyökereztethető. Két öntözés között várjuk meg, hogy kicsit kiszáradjon a földje, mert a szárában is elég sok nedvességet tárol.
#8605   Oázis Kertészet   2017-07-18 22:38:43
Lapozás   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 862
Keresés a vendégkönyvben
Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
Ismerkedjen meg a növényekkel az itt található látványos videók segítségével.
 

Esküvőre is ajándékozz Oázis utalványt!

Ajándékozni szeretnél valamit, de nem tudod, hogy az ifjú pár minek örülne legjobban? A legjobb ajándék a vásárlási utalvány, melyet kertészeteinkben található bármely termékre, növényekre lehet beváltani.

[ bővebben ]

Akciós Oázis Szerszámok

Ásó, lapát, gereblye: minden kertbe kell belőle!

[ bővebben ]

Virágzó évelők és sziklakerti növények

Az évelő mixek, levendulák, sziklakerti évelők akciós árai, a fajták leírásai és egyéb részletek itt találhatók.

[ bővebben ]

Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.